tisdag 14 december 2021

Tisdag den 14 december, sömnlös.

Jaha då har man nu (kl.02:58) varit vaken en timme hittills denna mörka decembernatt. Försökte först somna om men det visade sig ju självklart vara meningslöst. Så då tänkte man sig ju att passa på att ögna igenom några av de nyhetsappar man har laddat ner till mobilen. Givetvis så ger wi-fit upp helt plötsligt, så det blev en kraftmätning mot routern. Tillsist så verkar jag ha vunnit för nu kan jag ju skriva dessa oerhört ointressanta rader. Man undrar ju vart är vi på väg. För lite drygt nån månad sen så avskaffades det mesta i restriktionsväg och man/vi/jag började se det berömda ljuset i tunneln. Tankarna började komma igång att nu kanske man kan börja planera in en resa till den brittiska övärlden med destination London. Men samtidigt så ringde det ju en varningsklocka, smittspridningen ökade i Europa och var på höga nivåer i vissa länder. I dag känns det som vi tagit ett steg fram och två steg bak. I Norge och Danmark skenar smittan samt här hemma ökar den åter (Västmanland mest drabbat), en ny variant är på väg att ta över, nya restriktioner införs, julbord ställs in och trots en god vaccinationsnivå i samhället så fick sig framtidstron en rejäl törn. Men det är bara att hänga i, tänka positivt och göra det man själv kan bidra med. Hålla avstånd, tvätta händerna och om det är möjligt arbeta hemifrån. Närmsta frågan är dock om det blir någon mer sömn i natt. Tur i oturen är att jag tagit ut en flexledig dag i morgon (läs i dag). Det verkar nästan så som att hjärnan kanske intuitivt hade på känn att sömnen skulle komma att lysa med sin frånvaro denna natt och tänkte att den här lediga dagen kan användas till att bearbeta sömnbrist. Ha en skön tisdag så här 10 dagar innan Jul.

4 kommentarer:

  1. Drygt när det blir så där med sömnen! Ja, och drygt med Coronan oxå. Det här trodde man ju inte när man i mars 2020 åkte hem från London, att det skulle ta minst ett par år innan man kunde åka dit igen.... Mitt Arsenalkort har i alla fall fått åka dit en gång.... kul för kortet... :-)

    /Lillebror

    SvaraRadera
  2. Får verkligen hoppas att det går att komma i väg i april/maj men verkar ju tveksamt minst sagt. Men vi håller tummarna. :-)

    SvaraRadera
  3. Tänk att kortet åkt mer än oss. Vad var oddset på det? :-/

    SvaraRadera
  4. Haha, ja, en riktig skräll :-) KOrtet är där just nu....
    Vi får hoppas på maj!!

    /TB

    SvaraRadera