måndag 29 juli 2024

Måndag 29 juli, lunch

I dag så möttes Mia och jag upp på Stora Torget för lunch på Stigen då hon jobbade nere på stan över lunch. Så blev lite tidigare lunch än vanligt men det var helt ok. God mat som alltid med. 

Lördag 27 juli, EGC lunch

Det blev en traditionsenlig lunch på Bistro Gränden. Väldigt trevligt som alltid . Jag är färsbiff med potatispure' och en Irish Coffee i efterrätt. Blev sedan Smedjan och avslutade på Bishops innan hemgång. 

torsdag 25 juli 2024

Onsdag 24 juli, fika

Efter jobbet så tog vi en fika på Brynolf Bagare på Hälla. Skön avkoppling. 

måndag 22 juli 2024

Söndag 21 juli, Gyllene Tider filmen

I dag ägnade vi stor tid till att tvätta under tiden så kollade i en bra serie i 6 delar på SVT play som heter Konspirationen. Mycket bra. Därefter blev det middag på Stigen innan vi tog oss till Filmstaden för att se filmen som grundar sig på tidiga Gyllene Tider, verkligen nostalgi. Bra. Vi avslutade med en öl/vin innan vi tog bussen hem.

Lördag 20 juli, Eskilstuna.

I lördags så blev det en sväng till Eskilstuna. Det blev glass i solen vid Slagsta Glass. Köpte nya Walking shoes att gå in inför USA resan samt att det blev några öl på Systembolaget i Tuna Par

lördag 20 juli 2024

Fredag 19 juli, after work

Efter en tidig frukost så begav vi oss hemåt Västerås igen. Hade lovat att vara på plats på jobbet någon gång mellan kl. 08.30 -kl. 09.00.  Jag var på plats kl. 08.45. Efter jobbet blev det after work först på Ruth's därefter på Bishops Arms. Mia mötte upp och vi gick till Indigo och åt Tapas. Gott. 

18 Juli, konsert med Bruce Springsteen

Mia bjöd på fantastiskt bra platser på främre plan. Där man kunde stå relativt ostört till skillnad från att trängas vid scen eller på bakre plan som var rejält trångt. Totalt var det strax över 56000 på plats. Riktigt bra konsert. Den bästa jag sett med Bruce

Torsdag 18 juli, Quality Strawberry Arena Hotel

På kort karens bestämde vi på Mias initiativ att vi skulle se Bruce Springsteen på Strawberry Arena i Solna. Vi hade bokat hotell precis vid arenan för att kunna sova några timmar innan hemfärd till Västerås och jobb.det

söndag 14 juli 2024

Lördag 13 juli, lunch och gramåt

David jag och Karlsson möttes upp på Bistro Gränden för en lunch några öl. Blev Shopping biffen som alltid. Väldigt gott. Vi fortsatte med en pubrunda via Bishops Arms, Bar lokal därefter så fortsatte jag och David vidare till Smedjan, German beer hall och som avslutning middag på Indigo. Trevligt.

söndag 7 juli 2024

Lördag 6 juli, EGC lunch

Mycket trevlig lunch och eftermiddag. Började på Bistro Gränden och och fortsatte vidare. Mocca Deli, Pitchers och för mig avslutningsvis Bishops Arms.