fredag 21 juni 2024

Fredag 21 juni, fika.

Midsommarafton med ett sagolikt fint väder och ca 25 grader. Härligt. Innan vi åkte till Maxi och handlade var vi på Shoppingcenter och fikade. Det var väldigt lugnt där 

onsdag 19 juni 2024

Onsdag 19 juni, förmiddag

Skön förmiddag på balkongen. Lyssnade på en gitarrpod som hade The GEMS Mona "DeMona Lindgren på besök den var över ett år gammal. Men jag hade missat den tidigare. Underhållande. 

Tisdag 18 juni, lunch

Blev lunch på Stigen i dag med. Hjortskavsgryta riktigt gott. Mötte sedan upp med Collin på Ruth's för lite ölprovning avslutade sedan på Bar Lokal. Trevlig eftermiddag. 

måndag 17 juni 2024

Måndag 17 juni, lunch

Det blev lunch på Stigen i dag. Deras isterband är riktigt goda. Tog en öl på Bierkeller innan buss hem. 

Måndag 17 juni, hemresa

Uppstigning redan kl. 03.30 då det är tidigt flyg hem. Kort och intensiv resa har det varit men väldigt roligt som alltid. Längtar till nästa gång. 

Söndag 16 juni, Hampton By Hilton

När vi kom tillbaka till hotellet så tog vi en Guinness innan det var dags för lite EM fotboll på tv. 

Söndag 16 juni, Bishops Stortford.

Efter vi checkat in på Hampton By Hilton så tog vi bussen till Bishops Stortford för mat. Vi hade ju aldrig varit där så det blev att få runt i centrala delen som faktiskt var större än vi trott. Vi åt på Roni's. Helt ok innan vi åkte Stansted Express tillbaka till flygplatsen igen.

söndag 16 juni 2024

Söndag 16 juni, Jack Horner

När Jack Horner öppnar tog vi oss dit via Central line. Skippade dock maten som det först var tänkt att äta. Blev ett par öl i solen på uteserveringen innan vi tar oss ut till Stansted.

Söndag 16 juni, Shakespeared Head.

I väntan på att Jack Horner skulle öppna tog vi oss till Shakespeares Head, Wetherspoon pub vid Holborn. Fick bli en pint där. 

Mammas födelsedag.

I dag skulle mamma fyllt 86 år. Vi saknar dig mamma men minnet är varmt. 

Söndag 16 juni, frukost.

Sista natten på Lancaster Hall är avklarad. Nu har vi precis ätit frukost. Mu blir det en stunds vila på hotellrummet innan vi tar oss vidare ut i Londons vimmel.

Lördag 15 juni, middag på Angus Steakhouse och öl på pub.

Kvällen avslutades med middag på Angus Steakhouse. Blev oxfile med pepparsås och Stripes samt en Guinness. Gott. Därefter gick vi över till Paddington Station och in på Fullers puben Mad Bishop and bear. Det blev en god Olivers Island. Sen bar det tillbaka till hotellet. 

Lördag 15 juni, Crosse Keys och Barley Mow

Efter lunchen gick vi till Wetherspoon puben Crosse Keys nära Sky Garden. Det blev en öl och lite fotboll där innan vi åkte till Marble Arch för en promenad till Barley Mow som tidigare haft John Smith's men tyvärr inte längre. Så det fick bli en annan öl. 

Lördag 15 juni, lunch.

Vi hade tänkt ta vår lunch på Counting house nära Bank underground station men det visade sig att puben denna dag var abonnerad så vi tog oss vidare till The Swan Tavern en Fullers pub vi aldrig besökt tidigare. Där blev det dock enbart en öl. Lunchen blev i stället en burgare för mig och Fish and chips för bror på Fullers puben The Hydrant nere vid Monument. Helt ok. 

Lördag 15 juni, Piccadilly circus Leicester Square och Covent garden

Efter frukost så tog vi tunnelbanan in till Piccadilly circus via Oxford Circus. Hade bestämt mig för att köpa en t shirt på Hardrock Cafe. Hittade en som jag handlade. Vi tog sedan en promenad förbi Leicester Square och Covent garden för att när regnet tilltog ta oss in på Fullers puben The Roundhouse på väg tillbaka mot Leicester Square. God öl.