söndag 31 juli 2022

Söndag den 24 Juli, hemresa.

På väg blev ett par stopp för fika. Dels Hjälmaresunds campings café. Kaffe och hembakat muffins. Gott. Vi passade också på att stanna till vid Slagsta Glass för första gången i år. Mycket gott det med.

Lördag 30 juli

Började dagen med att går och rasta Jenna. Lunch intogs på Brasseriet tillsammans med Mange och David. Fläskfilé med råstekt potatis och rödvinssås. Gott Vi fortsatte sen till Bierkeller för det blev några öl innan jag tog bussen hem.

söndag 24 juli 2022

Söndag den 24 Juli, frukost.

En bra start på dagen med en riklig frukostbuffé är ju alltid trevligt. Ganska så lugnt med folk än så länge vilket jag tycker är positivt. Det blev både varmt och kallt på tallriken.

Lördag den 23 Juli, Skrikhultgården

Det blev en riktigt fin kväll på Skrikhultgården. Louise Hoffsten med musiker bjöd på en musikalisk resa i bluesens förecken blandat med några gamla hits från 90 talet. Vi klarade oss dessutom från regn vilket var skönt. Det var kul att träffa Olof igen. Väl tillbaka i Norrköping igen avslutade vi kvällen på Bishops Arms. En riktigt trevlig dag och kväll har vi haft i Östergötland.

lördag 23 juli 2022

Lördag den 23 Juli, Norrköping

I dag är vi i Norrköping. Bor på Elite Grand Hotell. Huvudsyftet med denna resa är att se och höra Louise Hoffsten på Skrikhultgården o Svärtinge hemma hos Olof. Ska bli kul. Just nu sitter vi på Knäppingen Spiseri & Bryggeri och har ätit en grymt god burgare. På vägen hit blev det en fika på ICA Maxi Katrineholm. 

lördag 16 juli 2022

Lunch och fika.

Lunch blev det på Brödernas på Erikslund. Gott. När vi handlar så åkte vi hem och fikade och sitter och ser det Allsvenska mötet  IFK Norrköping vs Malmö FF. 

16 Juli, lördag frukost.

Blev godmackor till frukost efter gröten. 

fredag 15 juli 2022

Kvällsmat.

Det blev Tapas och ost och kex till kvällsmat. Grymt gott. Nu blir det friidrotts VM på SVT. 

Torsdag den 14 juli, middag

Mia bjöd på sallad från Salladsmagasinet. Gott. Blev lite serie på Tv sen, Borgen. En bra dansk serie.

tisdag 12 juli 2022

Måndag den 11 juli

Efter jobbet bjöd Mia på kebabtallrik på Pitzerian i ICA Maxi Erikslund. Riktigt gott. På kvällen kom en regnskur. Såg en regnbåge. Mia fick jobba till 21.00. Kollade England vs Norge. England starka Norge oväntat svaga, 8-0.

söndag 3 juli 2022

Söndag den 3 Juli, middag.

Traditionsenligt så avslutade vi söndagen efter semester och före arbetsdag med en god middag på lokal. Den här gången blev det Kajplats 9 nere vid hamnen. Riktigt Good kalvfilet som huvudrätt.förrätt var en fantastisk Toast Skagen med riven pepparrot. G&T i efterrätt för mig jordgubbar och glass för Mia